Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αφιέρωμα στην Demi Lovato


Demi Lovato

Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλατε πολύ να γίνετε ηθοποιοί ή τραγουδιστές. Πώς όμως θα νιώθατε αν χάρη στην φήμη σας αποκαλυπτόταν το μεγαλύτερο μυστικό σας; Αυτή την τύχη είχε και η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και στιχουργός Demitria Devonne Lovato γνωστή και ως Demi Lovato.

Η Lovato, γεννημένη στις 20 Αυγούστου από τους Patrick Lovato και Dianna De La Garza, μεγάλωσε στο Τέξας με την μητέρα της, τον πατριό της, Eddie De Laq Garza και τις δύο αδελφές της. Η καριέρα της Demi ξεκίνησε με την παιδική σειρά 'Barney and friends' και συνεχίστηκε ως πρωταγωνίστρια στην μουσική σειρά 'Sonny with a chance'. Παράλληλα ασκούσε την ηθοποιία σε διάφορες ταινίες της Disney. Το 2008 η Demi Lovato κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο άλμπουμ της, το 'Don't Forget' και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο 'Here we go again', το οποίο έγινε εξίσου μεγάλη επιτυχία με το πρώτο άλμπουμ της. Όμως η ζωή της έφηβης σταρ άλλαξε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες οι οποίες αποδείκνυαν πως η Demi, σε κατάσταση απελπισίας και αγωνίας, έκανε βαθιές χαρακιές στον καρπό της για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα της κατάθλιψης. Το 2010, με την συμφωνία της μητέρας και του πατριού της, μεταφέρθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης και τρεις μήνες μετά βγήκε κυκλοφορώντας το τρίτο της άλμπουμ, το οποίο ονόμασε "Unbroken".


Σε μια συνέντευξη, που έδωσε στην Ellen De Generes, η Demi αποκάλυψε τις επώδυνες εμπειρίες της στην πέμπτη Δημοτικού εξαιτίας του εκφοβισμού της από συμμαθητές της όπως και θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Επίσης αποκάλυψε πως έπαιρνε ναρκωτικά  δωρεάν σε διάφορα club. Αργότερα κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ στο MTV, με πρωταγωνίστρια την ίδια, στο οποίο περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα είχε περάσει στην παιδική και στην εφηβική ηλικία και δηλώνει κατά του εκφοβισμού. Σήμερα, η Lovato έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη και τον θάνατο του πατέρα της, έχει κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ της, το 'DEMI', μαζί και το πρώτο της βιβλίο το 'Staying Strong'. Είναι εκπρόσωπος σε οργανισμό κατά του εκφοβισμού. Έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα 'Lovato Treatment Scholarship Program’  το οποίο βοηθάει οικονομικά παιδιά και εφήβους που παλεύουν με την κατάθλιψη καθώς και εμπνέει καθημερινά εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια, με το λογότυπο της 'Stay Strong' (Μείνε δυνατός-ή). 



Σ.Λ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου